Få hjälp inom bygg och renovering av kunniga arbetare

Tja! Hoppas ni mår bra idag. Jag skulle vilja tipsa och rekommendera detta företag vid namn Harrys Byggshop i Härnösand AB. Jag driver ju, som ni nog vet vid det här laget ni som följer mig och brukar läsa min blogg och mina inlägg, en liten bilverkstad som hjälper privatpersoner som önskar någon form av bilvård här i Härnösand. Jag stötte på ett problem nu för ett par veckor sedan då garagedörren (som även är dörren och ingången intill min verkstad) inte gick att stänga. Detta bidrog till att jag inte kände mig trygg med att lämna min verkstad då jag var orolig för inbrott och jag visste att jag hade väldigt mycket av värde i verkstaden. Jag har ju som tur i ett litet allrum med soffa i så jag fick faktiskt i princip bo på min verkstad i ett par dagar.

Jag kom då i kontakt med detta företag Harrys Byggshop i Härnösand som jag fick höra drevs av kunniga snickare och arbetare som höll på med montering och renovering och frågade om de möjligtvis kunde komma förbi och kolla till min dörr på min verkstad. Jag fick otroligt bra och kunnig hjälp, och behöver – tack och lov, inte längre bosätta mig eller övernatta på mitt jobb! Jag skulle med detta nu vilja att rekommendera det här företaget då de var väldigt snabba och otroligt hjälpsamma samt lagade min dörr utan några som helst komplikationer. Stor kredit till detta fantastiska företag här i Härnösand.

Du gillar kanske också...