Prova på Yoga i Lund

Hej åter igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka till min blogg där jag för det mesta skriver om min vardag och om allmänna saker som händer i mitt liv! Jag hoppat att ni alla mår bra och att ni har haft en helt fantastisk helg nu. Ny vecka och nya tag igen. Hur som helst så tänkte jag skriva lite om yoga i Lund idag då det är någonting som jag vet att många av er har haft frågor och funderingar över under den senaste tiden. För det mesta så har jag ju faktiskt svarat på så många av er i kommentarerna, men nu så tänkte jag att jag skulle ta och faktiskt skriva ett litet inlägg där jag också kan se till att länka er till lite hjälpsamma länkar där ni själva kan ta och läsa på och göra er egen research.

Detta är någonting som jag personligen tycker är oerhört viktigt för alla att göra innan man börjar betala för en tjänst eller behandlingar eller träning för den delen. Därför säger jag det gång på gång med risk för att bli tjatig, men jag vill ju bara vara till så stor hjälp som möjligt när det kommer till just er, mina läsare. Som sagt så handlar det ju idag om yoga vilket är någonting som jag känner ganska så starkt för och har skrivit en hel del om här på bloggen. Dock så har jag aldrig nämnt det att jag går till Vive Vale för att gå på min yoga. Jag tycker att de är hur professionella och duktiga som helst och man känner sig liksom alltid välkommen där och att vem man än är så hör man hemma där. Det är en så skön känsla och man kan verkligen träna och få en sorts stressfri tillvaro när man är där.

Du gillar kanske också...