En helt underbar elektriker i trakten kring Karlstad

God morgon kära läsare och välkommen till min blogg där temat för dagen är elektriker. Huset min fru och jag köpt är gammalt och här behövdes vissa uppdateringar. Elsäkerheten var prioritet ett när vi flyttade in. Då vi bor på landet utanför Karlstad, passade det utmärkt att välja en elektriker ifrån trakten. Valet föll på NFs Elservice i Värmland AB, med verksamheter i både Karlstad, Kil och Skoghall.  Efter semestern mötte vi upp elektrikern i huset för att prata om extra el-dragningar. Vi gick också igenom uttag för tvättmaskin/torktumlare, uttag för handukstork, behovet av extra uttag för lampor och så kollade vi på annat, såsom möjligheten att installera spotlights i taken och då vi insåg behovet av att installera ett alarm tittade elektrikern på möjligheten att dra el fram till ytterväggen. 

  

Nu när hösten är här och mörkret sänker sig över Karlstad är det tryggt att alla elarbeten har utförts. Elektrikern som kom ifrån NFs Elservice var både rutinerad och säker. Han har alla nödvändiga certifikat inom elinstallationer, elservice och felsökning.  

Vi har nu fått installerat de extra uttag som vi bad om, och dessutom fått snygga och funktionella spotlights i taket i både badrum, kök och hall. Det är extra viktigt så här på hösten att kunna se ordentligt. I badrummet hänger handdukarna snyggt och praktiskt på sin tork. Utomhus fick vi installerat fasadbelysningen och nu har huset även elektricitet framdraget till ytterväggen, snart ska larmet kopplas in. Det är mörkt häromkring i de värmländska skogarna så här års, så en fasadbelysning är helt rätt! Vi är riktigt nöjda med resultatet. Det var viktigt för oss att anlita en elektriker i vårt närområde och vi kommer utan tvekan att anlita oss av NFs Elservice i Värmland igenom när det behövs. Det kan jag också rekommendera er att göra.