Äntligen har jag en egen hemsida

God morgon på er alla mina läsare, och särskilt välkommen ska du vara som driver ett företag, stort eller litet spelar ingen roll. Har du ingen hemsida ännu, eller vill du få en snyggare och proffsigare hemsida än den du har idag? För dig som är ny här på bloggen kan jag avslöja att jag heter Anette och som sedan 5 år tillbaka äger ett företag i Göteborg. När jag började min verksamhet så hade jag ingen hemsida. Jag kontaktade därför detta företag i Borås som heter Adsearch, och de hjälpte mig att skapa en unik hemsida. Så här enkelt är det, att syns man inte, så finns man inte! Nu kan jag avslöja för er läsare, att jag i och med hemsidan fick många fler kunder, något som jag verkligen behövde eftersom konkurrensen om kunderna är stor. Kapitalinkomsterna i företaget har ökat med hela 42 procent sedan den dagen Adsearch gjorde denna snygga kund- och användarvänliga hemsida, som mina framför allt nya kunder möter på nätet. Det ni, det är väl riktigt bra måste jag säga! Den här hemsidetjänsten är ju något som väldigt många som driver företag skulle kunna ha nytta av! Så om du äger eller driver ett företag i Borås eller Göteborg, kan jag verkligen rekommendera dig, att anlita Adsearch.

Det som var så bra var att de verkligen lyssnade på just de krav och önskemål som jag hade. Deras kunniga webbdesigners med flera års erfarenheter lyckades skapa en produkt som når ut till just min målgrupp, och oavsett om användarna sitter vid en dator, surfplatta eller en mobil, anpassas min hemsida till det, så att kunden får samma goda upplevelse.  

Jag kommer definitivt att använda mig av fler tjänster som Adsearch tillhandahåller men om detta får jag återkomma!